Мъдрости

"Съблазънта на далечното и недостижимото е измамна. Най-блестящата възможност е край теб."

петък, 17 септември 2010 г.

Великата G-точка...

Има две основни места, чиято стимулация кара всяка жена да забрави къде се намира по време на секс – клиторът и G-точката. И докато клиторът е относително лесен за намиране, G-точката може да се окаже истинска мистерия за неподготвения мъж. Какво представлява тя, къде се намира и как да я използваш, за да те запомнят като най-сръчния и най-страстен партньор в леглото?

Какво представлява и къде се намира G-точката?

Като цяло локализирането на G-точката не е много лесно, затова е необходима малко теория.

Това е съвсем малка зона, приблизително колкото монета от 50 стотинки. Намира се в предната стена на вагината, на няколко сантиметра (от 2,5 до 5) навътре в нея – виж схемата долу. Представлява гъбеста тъкан, която обгръща уретрата и която е достъпна само през стената на вагината.
G-точката е по-грапава на пипане от околната тъкан. Друга нейна отличителна черта е, че при стимулация, когато притокът на кръв към мястото се увеличи, G-точката нараства. Затова тя се намира доста по-лесно, ако жената е възбудена.

Намирането на мистериозното място…

Разбира се, има техники, чрез които самата жена може да открие G-точката си, но това е друга тема. Затова сега ще се спрем на начините, по които ти можеш да намериш тази нейна скрита ерогенна зона и да я използваш по най-добрия начин.
Ако досега не си търсил (или не си намирал) G-точката, най-добре се застраховай и кажи на приятелката си, че смяташ да се съсредоточиш върху това място. Така тя ще може да ти помага в търсенето – все пак тя е тази, която трябва да почувства удоволствието, така че ще знае кога си на прав път. Разбира се, ако се чувстваш достатъчно навътре в материята, направо действай с позите и техниките, за които ще стане дума по-нататък. Сега да се върнем към намирането.

И така, след като си обърнал подобаващо внимание на играта преди секс, за да си сигурен, че G-точката е максимално уголемена и лесна за намиране, накарай приятелката си да легне по гръб, застани над нея и пъхни показалеца или средния си пръст във вагината й.

Остави го да влезе толкова надълбоко, колкото на нея не й е неприятно. След това го свий нагоре със същото движение, с което казваш „Ела тук”. При това движение прокарвай пръста си по стената на вагината, докато намериш място, което е по-грапаво от останалата част. (Както се сещаш, ноктите на ръцете ти трябва да са изрязани добре и изпилени, защото ако я одраскаш с остър нокът, няма да има значение даже и да си намерил G-точката – на момичето вече ще му е прекалено неприятно, за да изпита удоволствие.)
Ще познаеш, че си намерил мястото освен по грапавината, и по реакцията на жената – тя най-вероятно ще се изненада приятно и ще й стане доста хубаво.

Дори и да не видиш никаква реакция обаче, не се отказвай. Попитай я дали усеща, че мястото, което според теб е G-точката, е по-чувствително. Ако е така, продължи с натиска – понякога е необходима повече стимулация, за да се получи резултат. Все пак трябва да имаш предвид, че G-точката не е НА, а В стената на вагината, т.е., трябва повече стимулация.
Можеш да си помогнеш и с другата си ръка, като леко масажираш корема й, точно над Венериния хълм. Така ще увеличиш натиска.

Всички жени ли имат G-точка?

Накратко, не. Така че ако не можеш да й доставиш удоволствие с описаните техники, възможно е проблемът да не е в твоето умение и тя просто да не е чувствителна на такава стимулация. Някои жени дори изпитват дискомфорт при нея. Ако е така и в твоя случай, просто спри и се съсредоточи върху друга ерогенна зона.
Така или иначе, даже и да няма такава чувствителност на мястото, където трябва да е G-точката й, приятелката ти със сигурност ще оцени усилието ти да й доставиш удоволствие, а й по време на търсенето може да откриеш други ерогенни зони във вагината й.

В леглото

Освен ръчната стимулация, за която вече стана дума, има и други начини да използваш G-точката, за да доставиш удоволствие на една жена – по време на същинския акт.

Позите, при които най-добре се стимулира предната стена на вагината, са когато жената е отгоре и кучешката. Интересно е, че дори жени, които не изпитват удоволствие при ръчна стимулация на G-точката, могат да я усетят именно в тези пози.

В мисионерската също може да се вкара G-стимулация, ако под дупето на жената се сложат възглавници. Също така, има мъже, при които пенисът е естествено леко извит нагоре – ако си от тях, всяка поза, при която жената е с лице към теб, е добра за G-стимулация.

Самите жени също могат да увеличат шансовете си за G-оргазми с помощта на упражнения за тазовите мускули (свиване и отпускане), известни като упражнения на Кегел.

Интересно е, че според някои изследвания G-оргазмите зависят от нивото на естрогена в организма. При жените под 30 години това ниво е високо, което прави стените на вагината по-плътни и следователно стимулацията на G-точката е по-трудна. Затова за по-младите жени клиторните оргазми са по-силни от вагиналните.

След 30 годишна възраст естрогенът намалява, стените изтъняват и G-точката става по-лесно достъпна. Затова повечето жени смятат годините между 30 и 35 за върхови в сексуалния си живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар