Мъдрости

"Съблазънта на далечното и недостижимото е измамна. Най-блестящата възможност е край теб."

вторник, 6 юли 2010 г.

Характерът ни и смехът...

Някои черти от характера на вашия събеседник могат да бъдат разкрити именно от маниера, по който се усмихва или смее.

Жените...

* Ако жената, която се смее, докосва леко устните си с кутретата на ръката, значи тя иска да е в центъра на вниманието и има големи претенции към обкръжаващите я.
* Ако жената прикрива устата си с ръка, когато се смее, то тя се отличава със скромността си и е доста нерешителна. Този тип жена трудно общува с хората, защото се притеснява и се чувства неловко.
* Ако жената отмята главата си назад, докато се смее, то тя е малко лекомислена, доверчива и весела. Този тип жени са способни на импулсивни постъпки под въздействието на чувствата и емоциите и трудно чуват гласа на разума.
* Ако докато се смее, жената докосва главата си, то тя е романтична и мечтателна натура. Рационалното начало, по правило, липсва у този тип жени.
* Жените, които смръщват нослета, докато се смеят, са малко капризни и емоционални, въпреки че са очарователни. Настроението им се променя всяка минута.

Мъжете...

* Мъжете, които сдържат смеха си, по правило са надеждни, спокойни, уравновесени. Този тип мъже обикновено са верни на партньорките си. Жените, обаче, често скучаят с тях.
* Ако мъжът се смее открито и с удоволствие, особено ако се накланя назад и притваря очи, то пред вас е онзи рицар, който вятърът вее на бял кон. Към живота, в който разбира се са включени и жените, този мъж се отнася твърде лекомислено. С такъв човек може да е много забавно и весело, но на него не може да се разчита.
* Мъж, който се смее с широко отворена уста, обикновено е душата на компанията. Той е остроумен и непосредствен, но в интелектуално отношение е доста примитивен. От него може да чуете всички нови вицове, но не и мнение за прочетена наскоро книга.
* Ако мъжът срещу вас не се усмихва, а се подсмихва, като присвива устни надясно, то пред вас е груб и дебелокож човек. Той е склонен да лъже, а в определени ситуации може да бъде дори жесток. Често този тип мъже изглеждат много обаятелни на пръв поглед.
* Ако лявата страна на устата на смеещия се мъж е по-подвижна от дясната, то този човек е порядъчен и честен във висша степен, като същевременно не е педантичен и има добро чувство за хумор. На такъв мъж определено може да се разчита и той е в състояние да направи всяка жена щастлива.


Най-силна връзка между хората създават бурните емоции, а смехът е една и от тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар