Мъдрости

"Съблазънта на далечното и недостижимото е измамна. Най-блестящата възможност е край теб."

четвъртък, 17 юни 2010 г.

Как да задържим нейното внимание?


Спиращият сърцето звън на телефона, който някога сте очаквали с трепет, се превръща в обикновено позвъняване; онези скрити погледи с копнеж се превръщат просто в първото и последното лице, което виждате всеки ден. Трайната любов неизбежно стига до тази фаза: привързаност, която е много по-дълбока, но много по-малко вълнуваща от онова първо безумно влюбване. И наистина, любовта може най-добре да бъде видяна като: страст, романтична любов и привързаност. Тези три стадия са различни като опит, но имат една обща цел: успешно създаване на потомство. Похотта ни праща на лов за потенциални партньори, романтичната любов стеснява фокуса и енергията ни до само един човек, докато привързаността ни окуражава да останем с този партньор достатъчно дълго, за да отгледаме децата си.За да разберем тези три стадия трябва да се замислим какво искаме.

Ако искаме да задържим тази жена, трябва да го направим с:

●привлекателност, чар, обаяние;
●мечти, очаквания, промени, вълнения, създаване на нагласа, плячкосване;
●подхранване на нейните амбиции;
●усърден непрестанен труд;
●доверие, защита, подкрепа, съучастничество;
●добър секс, масажи, прегръдки, гальовност, ласки, признания;
●вкус, аромати, хумор;

Ето Ви и някои препоръки:

Сексът


Един от основните проблеми, които имат жените, е липсата на удоволствие в секса. Еднообразието убива секса . Липсата на любовната игра също. Тогава го няма усещането, че жената е наистина желана и обичана. А това е разковничето на една връзка - да разбереш, че ТИ си единственият за другия!

Човек може да се научи да бъде галантен, да дава и да получава удовлетворение. Грешка е да се говори за предишните връзки. Както и да премълчаваш за това, кое ти е приятно и кое не е. Трябва да покажеш ясно на партньора си какво искаш.Важно е въображението, когато и двамата проявяват някаква изобретателност в отношенията си - не говоря само за сексуални, но и за чисто човешки отношения. Има ли разнообразие, не се налага да се търси друга тръпка, няма никакъв проблем. Всъщност има няколко проучвания, които показват, че двойки, които правят заедно нови и различни неща, са по удовлетворени от връзката си, както и постигат повече романтика в отношенията си, отколкото двойки, които имат по-рутинни навици.

Има много възможности за “освежаване” на връзката. На първо място сред тях са хуморът и сексът.

За”авантюриста” и “домошаря”

Хората обикновено се различават в необходимостта си от нови преживявания. Но най-издръжливите връзки са тези, при които естествените нива на търсене на емоции, независимо дали силни или не, са еднакви при двамата.Тези, които притежават силна склонност да търсят преживявания, са социални личности, обичат да се срещат с хора като източник на преживявания и търсят компания, която е интересна и предизвикателна.
Степента на търсене на нови усещания обикновено е в добро съотношение при щастливо-женените двойки.Най-добрата комбинация е, ако и двамата партньори се нуждаят малко от нови преживявания. “Те са щастливи един с друг и не приемат другия като “навик” Двама авантюристи са ОК за кратко време, но въпреки че партньорът им може да е вълнуващ, те търсят разнообразие навсякъде. И накрая, най-лошата комбинация е авантюрист с домошар, защото те просто не могат да разберат ... да разберат интересите и нуждите на другия”.
Вродената нужда на някой от преживявания не е необходимо да бъде очевидна в началото на връзката, когато любовта сама по себе си е нещо ново и носи собствената си тръпка. От друга страна не е необходимо човек да бъде авантюрист, за да му харесва да прави секс.“Проблемът настъпва, когато сексът стане рутина. В началото може да има голямо привличане между търсача на силни усещания и спокойния човек. Чак по-късно те си дават сметка колко фундаментално различни са.
”Разбира се, в системата може да се постигне някакъв баланс. “Домошарят” може да се научи да прави неща, които по принцип не би избрал. Авантюристът, от своя страна, може да промени нуждите си от развлечения. Но дори и да постигнат съгласие относно това, как ще прекарват времето си заедно и какво ще правят през ваканциите, темпото винаги ще остане незадоволително за един от двамата: дейностите, които биха предпочели, хората, които харесват, интересите им при общуването като цяло – точката на баланса между рутината и спонтанността, между стабилността и разнообразието – е намерена, за да остане различна и да “набие клин” в отношенията.

Ароматите

Ароматни свещи, парфюмирани писма, червени уханни рози – толкова много от любовта минава през носа. Това показва, че един от най-неуловимите, но важни сили, довеждащи любовта при нас, е неподправеният... ... , уникален мирис на тялото. Ако двама души се “помиришат” и не се харесат, те не остават заедно.
Жените обръщат повече внимание как мирише един мъж, отколкото на външния вид, гласа или мускулите. Хората знаят кой парфюм ги „побърква“, но тяхното предпочитание към миризмата на един човек пред друг се дължи на биологически фактори, които действат на подсъзнателно ниво.

Малките жестове и мимики също имат значение, стига да успееш да ги разчетеш. Доказано е, че жените по-лесно "разчитат" мъжете, отколкото обратното. Именно погрешното тълкуване на поведението понякога разваля една започваща връзка. Например: ако една жена е по природа кокетка, мъжът може да тълкува поведението й като определено предизвикателно - и да сбърка. Или пък да реши, че тя просто не е сериозна.

Разширените зеници издават интереса на ухажорките. Черната точка в очите им се увеличава 7 пъти, зърнат ли сексапилен левент, докато при мъжете уголемяването е само 2-3 пъти. Нахаканата наблюдава поведението на своя избраник - на парти, в ресторанта или в киносалона. След първото впечатление тя избира подход и обмисля елегантен начин да привлече вниманието на набелязания.

Запомнете най - важното:

►Винаги изненадвайте една жена-ако ще да ви е гадже от сто години;
►Борете се непрекъснато и никога не си мислете, че една жена е ваша, ако ще да ви е гадже от сто години и да ходи закопчана до горе с пуловер и поло и с библията под мишница;
►Винаги правете секс с нея все едно ви е за пръв път и го правете не по-малко от четири пъти седмично-иначе я забравете;
►Накарайте я да бъде ваш приятел, а не само секс-партньор;
►Създавайте и очаквания, карайте я да мечтае и в центъра на тези мечти бъдете и вие;
►и накрая запомнете-тук няма правила и нещата винаги са на косъм;

Няма коментари:

Публикуване на коментар