Мъдрости

"Съблазънта на далечното и недостижимото е измамна. Най-блестящата възможност е край теб."

четвъртък, 17 юни 2010 г.

Как да задържим вниманието на мъжа до нас?


Да предположим, че една от най-мащабните цели в живота ти – да намериш мъжа на мечтите си, е изпълнена. Той е твой и ти се радваш на пълноценна и хармонична любов, независимо дали отношенията ви са регламентирани с подпис в гражданското или не. Страх те е, че един ден чувствата ви може и да охладнеят и той може да започне да се отдалечава? Не се притеснявай, този страх показва, че любовта е още жива, но имай предвид, че тя е крехка и чуплива и трябва внимателно да се пази и обгрижва. Любовта не е само даденост, тя може да отшуми така, както е дошла, затова трябва да се стимулира и поддържа. Не си мисли, че е достатъчно веднъж да привлечеш интереса на половинката си – той трябва да се държи непрекъснато буден и жив. Затова ние ти предлагаме няколко начина да задържиш вниманието на партньора и да му попречиш да ти избяга.

Не се занемарявай

Дори понякога да ти е лениво и да не ти се ходи на фризьор, маникюр или на кола маска, не можеш да си позволиш да пропуснеш тези процедури. В името на любовта трябва винаги да изглеждаш свежа, отпочинала, красива и поддържана. Пък и нали тези разкрасителни дейности се извършват първо заради собственото ти самоуважение. Когато обаче имаш постоянен партньор винаги трябва да му се представяш в най-добрата си светлина, дори да сте заедно от 10 или 20 години. Позволи му да си мисли, че си божествено прекрасна по всяко време. Дори и в домашна обстановка се опитай да изглеждаш привлекателна. Забрави размъкнатите анцузи, покаралите корени на косата и излющения лак по ноктите. И нека той никога да не те вижда с епилатор в ръка или маска на лицето – просто не го посвещавай в тайните на красотата, представяй му само крайния резултат.


Бъди атрактивна

Естествено, колкото по-ефектна и шикозна си, толкова по-привлекателна си за половинката. Смелите и предизвикателни дрехи ще гъделечкат интереса му по-дълго отколкото скучното и праволинейно облекло. Бъди креативна, експериментирай, прави неочаквани комбинации, играй си със стиловете и бъди всеки ден различна. Днес може да си спортно-екстравагантна, утре бъди стилна като истинска дама, следващия път – невинна лолитка, а после – фаталната жена. Комбинациите между визия и поведение избираш ти, естествено, без да преиграваш и да изневеряваш на собственото си „аз“.


Бъди свежа

Свежият стил и поведение са много важни в една развиваща се и продължаваща във времето връзка, за да се запази тя трайна и жива. Мислиш ли, че ако си мърмореща, вечно мрачна и неудовлетворена, това ще се отрази благоприятно на връзката ви? Разбира се, че не. Доброто настроение, ведрата настройка, позитивната нагласа и добрият тонус ще дадат импулс на връзката. Логично е да си по-привлекателна за другата страна, ако си свежа и усмихната, всеки предпочита да общува с хора, които му вливат енергия. Още повече, че любимият ти, предполага се, ти отделя солидна част от времето си.


Бъди изненадваща

Това е ключът към успеха на една връзка с течение на времето. Не си позволявай да му омръзнеш или доскучаеш, старай се да си му интересна непрекъснато. Това, разбира се, не означава да се правиш на шут или да разиграваш заплетени сюжети. Просто го изненадвай – оригинално блюдо за вечеря, екстравагантен тоалет в яркочервено, билети за екзотична екскурзия, нестандартна подредба на дома или каквото въобще ти хрумне. Въпросът е да бъдеш изобретателна и комбинативна.


Бъди страстна

Всеизвестно е, че истинската жена е както добра готвачка, така и добра любовница. Нали знаеш, че любовта на мъжа минава през две места – през стомаха и …през либидото. Не позволявай инерцията да те завърти в интимно отношение и да занемариш отношенията си. Бъди активна и провокираща. Шокирай го – с шармантно бельо, с повече ласки, с агресивно поведение в леглото. Ще видиш, че всяко разнообразие ще му хареса и така ще поддържате пламъка жив задълго.


Бъди загадъчна

Всяка истинска дама трябва да носи своите малки тайни. Никога не му се разкривай изцяло и докрай. Загадъчното и мистериозното винаги привлича и е секси. Това не значи да си дръпната, резервирана и на дистанция. Просто никога не издавай арсенала си от женски похвати и дребни хитринки. Ако той се чуди как успяваш винаги да си в перфектна форма и на линия, остави го да си задава въпроси. Не го посвещавай в твоите малки тайнства – това ще те направи по-сладка и желана.


Бъди разбираща

В крайна сметка всичко, което искат мъжете, се свежда до едно – разбиране, търпение и доверие. Ако искаш да сте дълго време заедно и нещата между вас да вървят гладко и равно, разбирай го. Не бъди равнодушна към неговите желания и проблеми – приемай ги като твои лични. При условие, че има проблеми в службата – нека ти разкаже и потърсете заедно разрешение. Ако е във финансово затруднение, не го насилвай да ти прави големи подаръци, сведи временно разходите си до минимум или просто ти поемай по-голямата част от разноските. С времето ще се убедиш, че този подход винаги помага и щедростта ще се върне при теб под формата на добро отношение и любов.


С помощта на тези тактики и на твоите собствени, които си изработила с времето, опитай се да задържиш любовта на живота си възможно по-дълго при теб и да се радваш на пълнокръвна връзка. Не забравяй, че всички отношения са уникални и индивидуални, затова действай не толкова по писани правила, колкото по интуиция и вътрешен импулс.


И повявай във вечната любов!

Няма коментари:

Публикуване на коментар